Locatie, prijzen & voorwaarden

Lesperiode & locatie 

De yogastudio bevindt zich op de begane grond aan de Latijnse Schoolstraat 10, in het centrum van Middelburg. Lessen zijn indien mogelijk buiten, in het parkje om de hoek bij het archief. 

Eigen mat en/of handdoek meenemen mag. Gebruik studioitems graag met eigen handdoek of desinfecteer na gebruik. De binnenruimte wordt geventileerd. 

Drie lesperiodes; januari tot meivakantie, mei- tot zomervakantie, zomer- tot kerstvakantie. Voor data, zie rooster. In de schoolvakanties aangepast rooster; incidenteel extra inloop lessen & workshops, op binnen en/of buitenlocaties. 

Prijzen

€ 5,- proefles 
€ 40,00 proefmaand
(4 lessen naar keuze proberen, voor nieuwe leden) 

€ 20,00 persoonlijke intake
(in een kennismakingssessie van 45 minuten, kijk je samen met de docent naar de verschillende opties om yogalessen te kunnen volgen. Welke vorm past bij je, welke aandachtspunten zijn er; we vinden gericht jouw mogelijkheden.) 

Losse lessen:
€ 12,00 per 45 min. 
€ 14,00 per 60/75 min.

Per lesperiode;  
(Plek reserveren en betalen. Betalingsregelingen mogelijk, neem contact op.)

 • Een les per week; 

€ 12,00 per 60/75 min. les voor periode 
€ 10,00 per 45 min. les voor periode 

 • Twee lessen per week; 

€ 10,00 per 60/75 min. les voor periode 
€ 8,00 per 45 min. les voor periode 

 • Onbeperkt; 

€ 25,- per week binnen periode.  

 • 10 rittenkaart (geldig gedurende 1 periode); 

€ 13,00 per 60/75 min. les (€ 130,-)
€ 11,00 per 45 min. les (€ 110,-)

 • Kids yoga;
  8,00 kids, inschrijven voor periode.
  (Tussentijds instromen kan. Check ‘Jeugdfonds Sport & Cultuur’ voor financiële ondersteuning).
 • Privéles (tarief per uur);
  €40,- en €35,- voor personen onder de 18 jaar.
 • Besloten groep (tarief per uur);
  €90,- t/m 8 personen, €150,- t/m15 personen.
 • Adem coaching; informeer voor traject en opties.

Prijzen zijn inclusief BTW. Te betalen per factuur of tikkie. Inhalen mag, geen restitutie. 

Voor vaste leerlingen; 20% korting op onze extra lessen, workshops en op huur van de ruimte (huur vast/incidenteel, neem contact op voor informatie).

Voorwaarden & Aanmelden

Om aan te melden voor een les, neemt contact op via onderstaande gegevens met de betreffende docent. Je krijgt dan een aanmeldformulier toegestuurd en na betaling van het betreffende lesgeld, ben je verzekerd van jouw plek in de les(sen). 

We hanteren drie lesperiodes; januari tot meivakantie, mei- tot zomervakantie, zomer- tot kerstvakantie. Voor data, zie rooster.
In de schoolvakanties aangepast rooster; incidenteel extra inloop lessen & workshops, op binnen en/of buitenlocaties. Tussentijds instromen kan.

Lessen gaan door bij voldoende aanmeldingen. Prijzen zijn inclusief BTW, te betalen per factuur of tikkie. Inhalen mag, geen restitutie. 

Voor vaste leerlingen; 

 • Voorrang op plaats in de lessen.
 • 20% korting op onze extra lessen, workshops en op huur van de ruimte (huur vast/incidenteel, neem contact op voor informatie). 
 • Toegang tot ‘unlisted’ Youtube kanaal, alleen beschikbaar voor leerlingen, met diverse yogalessen, meditatie en adem coaching videos om in je eigen tijd onbeperkt te kunnen volgen. 

Graag, vooraf aanmelden & tijdig afmelden bij de docent. Maak plek voor anderen; lessen inhalen mag, indien de ruimte het toelaat. Voor een periode betalen, betekend voor jouw een plek gereserveerd voor die specifieke les.

%d bloggers like this: