Informatie yogalessen

Wat houden de verschillende vormen van de yogalessen die wij aanbieden in? Informatie vind je hieronder en kom het ook vooral zelf ervaren!

Yoga is voor iedereen en voor elk moment is een bepaalde stijl en vorm voor jou te vinden, we helpen je hier graag bij. Neem dus ook gerust contact op met ons om te overleggen 🙂

DRU yoga; 
Kracht van DRU Yoga is stilte in beweging brengen. Vloeiende bewegingen met de nadruk op het activeren van de kracht van het hart en op die van de rug door het bewust leren ervaren en versterken van de wervelkolom.

Ontwikkel emotionele veerkracht, mentale alertheid en een soepel lichaam.

Flow yoga; 
Meditatie in beweging, volg het ritme van je adem.Werk met een combinatie van kracht & zachtheid in de houdingen die je oefent. Een variërende les op muziek, met aandacht voor de ‘flow of life’ zoals van de seizoenen en de maan. 

Slow Flow, Yin; 
Een toegankelijke yogales, door zachte beweging zoek en creëer je ruimte in je lichaam & in je hoofd. In de Yin oefeningen, houd je de houdingen die we doen langer aan, om zo ruimte en ontspanning op te zoeken in de diepere lagen in de lichaam en bindweefsel, fascia, los te maken. Ook toegankelijk voor mensen met specifieke lichamelijke of mentale uitdagingen. 

Wake Up Flow;
Start je (werk-)dag met aandacht en in beweging tijdens een korte flow yogales en intentie setting voor je dag. Voor ochtendmensen. Of juist niet 😉 
Een frisse start in the pocket! Thee staat na afloop klaar.


Privéles;
Cadeautje voor jezelf, een uitkomst bij terugkerende blessures, bij een (bijna) burn out of behoefte aan meer individuele aandacht. Persoonlijke aanpak gericht op het in kaart brengen en het bewust worden van de behoefte en de grenzen van jouw lichaam. Ook in te plannen voor de start aan of tijdens de reguliere lessen, bijvoorbeeld om je persoonlijk doel in de lessen meer helder te krijgen.
Tarief per uur; €40,- en €35,- voor personen onder de 18 jaar


Yoga in een besloten groep;
Om iets leuks te vieren, om samen aan een thema te werken, of vorm te geven aan een evenement of iets te vieren met vrienden, familie of collega’s. Alles is mogelijk. Dit kan in de studio en ook op locatie naar keuze. 

Tarief per uur; €90,- t/m 8 personen, €150,- t/m15 personen

Kinderfeestje; prijs en informatie op aanvraag.

%d bloggers like this: