About us

Hi!

Binnen- en buitenlessen, workshops & events; te vinden in & om Middelburg

CITY YOGA MIDDELBURG
Yogalessen in een sfeervolle studio in de de Latijnse School in het centrum Middelburg

Wie zijn wij?

Anne van den Ban 

Anne groeide op in Middelburg en keerde hier in 2013 naar terug, waarna ze haar wens om yogadocent te worden kon realiseren. Tijdens haar werk in het buitenland en diverse reizen, maakte ze op verschillende plekken in de wereld kennis met yoga en uiteenlopende vormen daarvan. De aansluiting die ze voelde in het gedachtegoed en de vorm van de dynamische vinyasa ‘flowing’ yoga stijl, waarin je tijdens de les beweging combineert met focus op je ademhaling en er aandacht is voor de ‘flow of life’ zoals van de seizoenen en de maan, zorgde voor de leerweg die ze uiteindelijk koos.

Na haar Yang Teacher Training te hebben afgerond in geboortestad Amsterdam, onder leiding van Johan Noorloos, voert deze stijl de boventoon in haar lessen. Daarbij speelt ze ook vaak met de Yin kant van yoga, om balans te creëren. De lessen worden toegankelijk gemaakt voor alle leerlingen op elk niveau om met yoga verbinding, ruimte en balans te vinden in lichaam en geest.

Naast haar binnenlessen in yogastudio’s, op scholen en bij bedrijven, geeft ze met veel liefde en plezier buitenlessen op het strand en op de SUP. Zie Yoga By The Sea voor meer informatie.

Naast met veel plezier les te geven op verschillende locaties in Zeeland, heeft ze nu een eigen studio in het centrum van Middelburg. De sfeervolle voormalige Latijnse School, biedt ruimte aan ‘small group’ yogalessen, met veel persoonlijke aandacht en een gemoedelijke huiselijke sfeer. Samen met docent Marjan Wiersum, die les geeft vanuit een DRU yoga achtergrond, bieden ze hier diverse lessen en workshops aan. Bij mooi weer vinden de lessen plaats in het nabijgelegen park bij het archief van Middelburg.

Marjan Wiersum

DRU yogadocent Marjan. More info soon 🙂

%d bloggers like this: